Erhverv

Kemikaliefri ferrit teknologi

HydroFLOW enhederne fungerer ved hjælp af en kemikaliefri ferrit teknologi, som sender elektriske felter igennem røret og det vand, som befinder sig i det.

Produktserien kan monteres på rør helt ned til 1/2 tomme og op til 2,5 meter.

Fjerner kalk, bakterier og biofilm

HydroFLOW enhederne forebygger og fjerner kalkaflejringer ved at omdanne kalken til små krystaller, der flyder rundt med vandet.

Samtidig kan bakterier og biofilm i eksempelvis køletårne elimineres så effektiviteten i systemet forbedres.

Sparer tid og reducerer omkostninger

Ved at benytte HydroFLOW kan man på en miljørigtig måde reducere omkostninger til energi, vedligehold og kemikalier.

HydroFLOW enhederne er vedligeholdelsesfri 24/7.

Hvorfor benytte
HydroFLOW?

HydroFLOW enhederne fjerner og forebygger kalk, bakterier samt biofilm på en miljørigtig måde, hvilket reducerer omkostninger til energi, vedligehold og kemikalier.

HydroFLOW produktserien giver omkostningsbesparelser og miljømæssige fordele i en lang række forskellige industrier uanset om systemet implementeres på den kolde eller varme side.

Enhederne fungerer ved hjælp af en ferrit teknologi, som sender elektriske felter igennem røret og det vand, som befinder sig i det. Dette sker helt uden brug af kemikalier. Enhederne er lette at installere og kræver ingen mekaniske indgreb samt er anvendelig til alle rørmaterialer og dimensioner.

Eksempler på hvor produktserien kan anvendes:

  • Industri

  • Varmeanlæg på hospitaler og hoteller

  • Svømmehaller

  • Landbrug

Sådan fungerer teknologien

De elektriske felter fra HydroFLOW bevirker, at kalk ikke sætter sig fast som aflejringer, men i stedet for bliver til meget små krystaller, der flyder med vandet.

Udover at forhindre nye kalkaflejringer vil signalet også opløse eksisterende, der omdannes til krystaller og skylles ud med vandet. Læs mere

Fjern kalk, bakterier og biofilm

Ring eller skriv til os. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe

Kontakt os

HydroFLOW Denmark – En del af Glad koncernen

Det patenterede engelske vandbehandlersystem HydroFLOW er nu endelig kommet til Danmark. Vi er derfor meget stolte og glade for at kunne hjælpe danske virksomheder med at vinde kampen mod kalk, bakterier og biofilm. På verdensplan er der over 1 mio. enheder installeret.

Vores team har bred international erfaring med anvendelsen af produktserien, så lad os tale sammen, hvis du har nogle spørgsmål eller vil vide mere omkring fordelene.