Bolig

Kemikaliefri ferritteknologi

HydroFLOW hs38 fungerer ved hjælp af en kemikaliefri ferrit teknologi, som sender elektriske felter igennem røret og det vand, som befinder sig i det.

Enheden bruger kun 1.2 W svarende til ca. 25 kr. i strøm om året.

Forebygger og reducerer kalkaflejringer

Teknologien bag HydroFLOW gør, at kalk ikke sætter sig fast i rør og installationer, men i stedet for bliver de til meget små krystaller, der flyder med vandet.

Over tid opløses også de eksisterende aflejringer i systemet.

Forlænger levetiden på dine installationer

Ved at reducere og forebygge kalkaflejringer i boligens system forlænger man levetiden på eksempelvis varmtvandsbeholdere, hvidevarer og rørsystemer på en miljørigtig måde.

Derudover bliver rengøring af badeværelse og køkken lettere, da kalken nu bekæmpes løbende.

Hvorfor benytte
HydroFLOW?

HydroFLOW hs38 forebygger og reducerer eksisterende kalkaflejringer på en miljørigtig måde, der forlænger levetiden på dine installationer, hvilket minimerer behovet for vedligehold samt gør rengøring nemmere.

HydroFLOW HS38 gør hverdagen lettere da den på en miljørigtigmåde forebygger og reducerer kalk fra rør, varmtvandsholderen og hvidevarer i din bolig.  Det forlænger levetiden på dine installationer, mindsker behovet for vedligehold og samtidig bliver rengøring af badeværelser, køkkener mv. lettere.

Vandbehandleren fungerer ved hjælp af en kemikaliefri ferrit teknologi, som sender elektriske felter igennem røret og det vand, som befinder sig i det. Den er let at installere og kræver ingen mekaniske indgreb og er anvendelig til alle rørmaterialer. Det eneste enheden behøver er strøm fra stikkontakten.

Sådan fungerer teknologien

De elektriske felter fra HydroFLOW bevirker, at kalken ikke sætter sig fast i rør og installationer, men i stedet for bliver til meget små krystaller, der flyder med vandet.

Udover at forebygge kalkaflejringer opløser hs38 også eksisterende kalkaflejringer. Dette sker uden at ændre på vandets kemiske sammensætning, og derved bevarer man vigtige mineraler samt calcium i vores drikkevand . Læs mere 

Få hjælp til kampen mod kalkaflejringer

Bestil en HydroFLOW hs38 og lad den hjælpe dig med at reducere og forebygge kalk 

Vind kampen mod kalk

HydroFLOW Denmark – fri for kalk

Den patenterede engelske vandbehandlersystem HydroFLOW er nu endelig kommet til Danmark. Vi er derfor meget stolte og glade for at kunne hjælpe danskerne til at vinde kampen mod kalk med HydroFLOW teknologien, som er installeret over 1 mio. steder i udlandet.

Vores team har bred international erfaring med anvendelsen af vandbehandlerne, så lad os tale sammen, hvis du har nogle spørgsmål eller vil vide mere omkring fordelene.